Introducing: Corine Zomer en Jason van der Woude

De eerste twee kunstenaars willen we graag voorstellen: Corine en Jason. Waarom hebben we deze twee kunstenaars gevraagd om mee te doen aan het Stijlpaviljoen?

Corine Zomer is een bouwer van grote sculpturen, ruime gebaren, filosofische modellen en poëtische werken. Na een eerder model kwam Corine met ‘Being in the Becoming’; meer aansluitend op de bouw van het paviljoen kan haast niet…alleen waar houdt de architectuur op en begint haar sculptuur…

 

 

 

 

 

 

 

Jason van der Woude is gevraagd om een deel van de architectuur van het paviljoen te ontwerpen en daar een aansluitend sculptuur bij te maken. Jason werkt met vensters die hij overal vandaan haalt en hergebruikt. De weerspiegeling van jezelf, van je geest, reflectie van de omgeving en daarmee alles in een nieuw perspectief zettend.