Back to Basics

Na vier maanden is het klaar. Het Stijlpaviljoen heeft als tijdelijk kunstwerk haar taak erop zitten. Deze en volgende week gaan we langzamerhand de boel ontmantelen en het terrein weer terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. De oplevering staat gepland op 21 november.

Jammer? Jammer!

Maar……

Met trots kunnen we terugblikken op een bijzonder project dat in een razend tempo tot stand is gekomen met de medewerking van heel veel welwillende partijen. Allereerst de eigenaar van het Trapezium (Trapezium Beheer BV) die het terrein belangeloos aan ons heeft “uitgeleend” En de kunstenaars die ondanks het soms ingewikkelde en onzekere tijdspad, zijn blijven investeren in het project. En zonder alle dienstverleners (geld en natura) was er ook bar weinig van terechtgekomen. (kijk even op onze sponsorpagina)

Dank voor jullie support!

Bestuur (Marianne van Omme en Jacob Lamminga)

Projectteam (Mayke Verhoeven, Robert Roelink en Henk Logman)

De foto’s zijn gemaakt door Cees Wouda